Avontuur

Avontuur spellen, ook wel bekend onder de naam 'adventure games', zijn een ware belevenis om te spelen! Avontuur games worden gekenmerkt door een solide verhaal dat door middel van diverse levels doorlopen dient te worden. Ook worden er veelal verschillende mysterieuze puzzels in de game gestopt, om het allemaal nét even wat spannender te maken. Adventure games spelen vooral in op de intelligentie van de speler, dus behendigheid is van ondergeschikt belang. Het is de bedoeling dat de speler als hoofdrolspeler in het verhaal allerlei artifacts verzamelt en vijanden doodt. Ondertussen kabbelt het verhaal door en op het einde komt dit tot een grote ontknoping.

Lara Croft – Tomb Raider

Een van de bekendere adventure games is absoluut Tomb Raider. De mooie grafrover Lara Croft gaat op zoek naar bepaalde artifacts en dient daarbij verschillende monsters en vijanden te doden. Er zijn veel geheime richels en grotten waar diverse extra artifacts gevonden kunnen worden. Het is dus de bedoeling dat de hele speelwereld goed ontdekt wordt, want voor je het weet mis je een hele hoop extra secrets en ammo. Het leuke aan deze game is sowieso dat er verschillende delen zijn uitgebracht. Ook loop je niet alleen door de wereld, maar kun je ook gebruik maken van voertuigen zoals motors en auto's, en je kunt zwemmen. Dat maakt deze game tot een goed uitgedachte en zeer geavanceerde adventure game.

Online gratis adventure games spelen

Hou jij wel van een avontuurtje op spelletjes gebied? Dan zit je goed op Games-Server.nl. Op deze website kun je namelijk naar hartenlust gamen. Wij hebben enkele leuke en unieke avontuur spelletjes geselecteerd en onderstaand geplaatst zodat jij ze fijn kunt spelen. Kies dus jouw favoriete avontuur game en ga op spel avontuur!

Paars pluisje

Paars Pluisje is een zeer simpel maar grappig spelletje. Je bent een, je raadt het al, paars pluisje dat andere pluisjes moet redden. Het paarse pluisje stuitert en het enige dat jij hoeft te doen is met de pijltjestoetsen naar links en naar rechts bewegen. Natuurlijk kom je onderweg veel tegen, zoals bijvoorbeeld munten en sleutels. Deze die

Lees meer...

Once in the cave

Als een druïde in de oude wereld verplaats je je door het level. Maar let op; je wordt lastig gevallen door vijanden die je eerst moet doden voordat je verder kunt. Gelukkig ben je in het bezit van een toverstok waarmee je je kunt verdedigen. Door middel van vuurballen kun je je vijanden doden en het level uitspelen. Gedurende de quest v

Lees meer...