Behendigheid

Een behendigheidsgame speel je eenvoudig en gratis via Games-Server. Eigenlijk is een behendigheidsspel een game waarbij je zelf in de hand hebt wat de uitkomst zal worden. Ben je goed in het spelletje? Dan zul je het spelletje wellicht binnen no-time uitspelen. Ben je minder goed? Dan zal het wel langer duren voordat je door een level heen bent. Er zijn talloze behendigheidsgames te vinden, zowel online als offline. Offline ken je vast en zeker het balspel 'stoeprandje' en 'trefbal'. Dit zijn typische behendigheidsspellen waarbij het belangrijk is om goed te mikken. Online zijn er ook genoeg behendigheidsgames te vinden.

Populaire behendigheidsspellen

Een van de populairste behendigheidsspellen die je kunt vinden is waarschijnlijk Commander Keen. In dit spelletje ben je een soort space captain waarbij je door levels heen moet met verschillende wezens. Onze persoonlijke favoriet is Commander Keen 4e. In dit spel zijn er diverse levels en je kunt zelf kiezen welke je eerst speelt. Er zijn talloze geheime gangen en monsters die je moet verslaan. Het spelletje is grappig en tegelijkertijd spannend en verslavend. Het is niet voor niets een van de bekendste behendigheidsspellen op de markt.

Behendigheidsspelletje spelen? Gratis online op Games-Server!

Hou jij wel van een uitdaging? Dan moet je zeker eens aan de slag met de onderstaande games. Wij hebben namelijk enkele leuke en uitdagende behendigheidsgames uitgezocht die je gratis kunt spelen op Games-Server.nl. In dit thema zijn veel verschillende games te vinden, dus wij hebben twee compleet verschillende spelletjes voor je uitgezocht. Zo kun je erachter komen welke behendigheidsspellen jouw favorieten zijn. Speel de onderstaande games en zorg dat je bij de topscores terecht komt!

Deep Freeze

In dit spel is behendigheid zeer belangrijk. Je speelt de kerstman en het is de bedoeling dat je slechte elfen invriest! Daar heb je een vries pistool voor dat ervoor zorgt dat je de elfjes stuk voor stuk in een ijsblokje kunt veranderen. Vergeet ze niet nog een laatste keer aan te tikken en te beschieten als ze bevroren zijn zodat ze gaan ro

Lees meer...

Goud zoeker

Grote klompen goud vinden, wie wil dit nou niet? Met dit leuke goud zoeker spelletje ben je een heuse gold miner die op zoek gaat naar goud en diamanten. Hij heeft een haak waarmee hij het goud kan optakelen. Aan jou de taak om de haak zodanig uit te gooien zodat het goud naar boven komt. Dat klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. De haak

Lees meer...