Funny

Tijd voor wat humor, ook op game gebied. Games zijn namelijk voornamelijk in het leven geroepen als ontspanning en fun-factor in het leven. Naast een drukke baan of studie is het namelijk fijn om even te kunnen afschakelen. Dit doe je door de leukste fun games online te spelen. Bij funny games denken we vooral aan simpele spelletje waar je niet te veel bij hoeft na te denken. Het moet namelijk een echte vorm van ontspanning blijven.

Funny games tijdens werktijd

Gamen onder werktijd? Jazeker! Want onderzoek heeft uitgewezen dat men zich veel beter kan concentreren als er onder werktijd af en toe een spelletje wordt gespeeld om de hersenen te ontspannen. Simpele games zorgen er namelijk voor dat je even helemaal kunt afschakelen en je hersenen even wat verdiende rust kunt geven. Daarna kun je weer fris en fruitig aan de slag, alsof je begint aan een volledig nieuwe werkdag. Je wordt weer alert doordat je je routine even doorbreekt met iets anders. Dat zorgt voor de nodige positieve prikkels die het lichaam nodig heeft. Het spelen van een funny game zou dus eigenlijk een verplicht onderdeel van de dag moeten worden, samen met de pauze.

Speel de leukste funny games online

Wil jij even een break van je werk of studie? Wil je even lachen gieren brullen en tegelijkertijd je hersenen een welverdiende pauze geven? Kies dan voor een leuke funny game op Games-Server.nl. Speel naar hartenlust een van de leuke spelletjes die wij voor je hebben uitgekozen. Er zijn veel verschillende games die je kunt kiezen, onder andere Aap Duel en Receptionist's revenge. Speel je favoriete grappige spelletje hier op deze website.

Receptionist's revenge

Heb je een hekel aan je baas en zou je maar wat graag zout in zijn koffie doen? Doe dit niet, maar speel in plaats daarvan deze game. In dit spelletje ben je namelijk een werknemer en terwijl je baas met de stagiaire loopt te flirten heb jij de kans om viezigheid in zijn koffie te schenken. Doe dit natuurlijk alleen maar als de baas niet ople

Lees meer...

Aap duel

Kies voor een grappig spelletje, kies voor Aap Duel! In dit spelletje ben je een klein pestkopje die in de dierentuin stenen naar de aap gaat gooien. Maar deze aap laat zich niet zo maar betuttelen: hij gooit gewoon terug! Het is de bedoeling dat je de aap vaker raakt dan dat de aap jou raakt. Maar let op: de windrichting is van groot belang.

Lees meer...