Puzzels

Puzzelen is een leuke bezigheid: je kunt even helemaal je hoofd leegmaken door een soduku op te lossen of de juiste puzzelstukjes op de juist plaats te leggen. Dit kan natuurlijk offline, maar ook online zijn er talloze puzzel games en denk spelletjes te vinden. Zo kun je ontspannen tussen werkzaamheden door en toch je hersens uitdagen door het spelen van een leuke en spannende denkgame.

De bekendste puzzelgame

Uit onderzoek is gebleken dat Bejeweled en Bejeweled 2 de bekendste en meest populaire puzzlegames. Het spelletje werd in het jaar 2000 gelanceerd en is sinds die tijd alleen maar gestegen in populariteit. De game is maar liefst 6 miljard uur gespeeld, wat echt ongekend is voor een simpel spelletje zoals Bejeweled. Tegenwoordig zijn er ook andere vergelijkbare varianten uit van dit spel. Candy Crush, momenteel het meest populaire online spelletje, is namelijk gebaseerd op Bejeweled. Deze groep spelletjes wordt ook wel 'match-three-games' genoemd. Het is namelijk de bedoeling dat je drie dezelfde figuurtjes met elkaar combineert en daardoor weg speelt.

Speel online de leukste puzzel games

Hou jij wel van een uitdaging en speel je graag spelletjes op je pc of tablet? Dat is juist goed, want onderzoek heeft uitgewezen dat het spelen van games een goede uitwerking heeft op je hersens, je humeur en je algehele staat van welzijn. Op Games-Server kun je helemaal losgaan, want wij hebben namelijk enkele leuke puzzel spelletjes voor je geselecteerd zodat jij naar hartenlust kunt spelen. Bejeweled en Candy Crush Saga: eat your heart out, want wij hebben wellicht nóg leukere spelletjes gevonden!

Atomic Puzzle

Wanneer je wel in bent voor een uitdaging, dan is Atomic Puzzle 2 helemaal de juiste game voor jou. In dit spelletje is het namelijk de bedoeling dat je atoom puzzels oplost. Door op een willekeurig atoom te klikken met gelijk gekleurde atoompjes eraan vast, verdwijnen de atomen. Het is de bedoeling dat je het hele veld atoomvrij maakt. Zodra

Lees meer...

Mystic sea treasure

Hou jij wel van een uitdaging in de vorm van een spannend en leuk spel? Dan is Mystic Sea Treasures de ideale game voor jou. In dit spel is het de bedoeling om rijtjes van drie te creëren door steeds twee items van plaats te laten wisselen. Het doel is om de gekleurde vakken te laten verdwijnen. Dit wordt na elk level natuurlijk wat last

Lees meer...