Race

Race spelletjes komen in veel verschillende soorten en maten. De bekendste zijn natuurlijk auto race games en kart spelletjes. Hierin bestuur je een auto of kart en daarmee dien je een parcours af te leggen. Meestal speel je tegen andere auto's of speel je tegen de tijd. Afhankelijk van het realistische gehalte van de game zijn er powerups die je kunt pakken gedurende de race. Denk bijvoorbeeld aan extra tijd, extra punten, accelerators of juist minpunten als je niet goed oplet.

Bekendste racegames

Er zijn een aantal titels die je beslist bekend in de horen klinken. Need for Speed is er daar bijvoorbeeld één van. Dit spel kent al vele delen, dus dat bewijst wel dat het een populaire game is. Ook Gran Turismo is een bekend racespel dat door velen gespeeld wordt. Dit spel is ietwat realistischer dan Need For Speed, dus als je houdt van realistische race games dan is dit een prima optie. Natuurlijk zijn er ook andere racegames, in de categorie onrealistisch. Denk hierbij aan Mario Kart. Alle figuurtjes uit Super Mario karten tegen elkaar, en kunnen elkaar dwars zitten door bananen op de weg te gooien en olievlekken te plaatsen.

Speel de leukste race games op Games-Server.nl

Op deze website vind je absoluut enkele leuke race spelletjes waarmee je even heerlijk kunt ontspannen. Gamen is een leuke bezigheid, maar er zijn ontzettend veel spelletjes online te vinden. Daarom hebben wij enkele leuke race spellen op een rijtje gezet zodat je zelf niet meer het internet hoeft uit te pluizen om de tofste spelletjes te vinden. We hebben gekozen voor een realistische racegame en een onrealistische racegame, zodat je altijd een leuk spel kunt spelen op deze website.

Karting Super Go

Hou je van een lekker potje karten, compleet met powerups en super boost? Dan is Karting Super Go een goede optie. Met dit spelletje ben je in het bezit van een go-kart waarmee je een parcours dient af te leggen. Dit parcours bevat hier en daar schansen waarmee je even een power boost krijgt. Als je wint, krijg je maar liefst $5000,- die je v

Lees meer...

Streetrace

Hou jij er van om het gaspedaal flink in te trappen? Doe dit dat niet in real life, maar kies voor deze leuke race game. Streetrace 1 is namelijk een ontzettend leuk racespel waarmee je door verschillende stadslandschappen kunt rijden. Je begint het spel met maar één mogelijke auto en één mogelijke stad. Hoe beter

Lees meer...