Bingo

De tijd dat bingo werd gezien als een spel voor oudere vrouwen is voorgoed voorbij. Bingo is namelijk een bekend gokspelletjes dat al vele jaren wordt gespeeld en tegenwoordig steeds populairder wordt in casino's voor online bingo als bingospelenonline.nl. Zowel bingo als keno, twee verschillende varianten van bijna hetzelfde spelletjes, worden veel gespeeld. Kort samengevat komt het er op neer dat de nummers op je kaartje overeenkomen met de nummers die worden getrokken in de loterij. Hoe meer cijfers overeen komen, hoe meer geld je wint. Bingo is trouwens op sommige plekken in Nederland ook bekend onder de naam kienen. Maar dit is precies hetzelfde spel.

Het verschil tussen Bingo en Keno

Bingo en Keno lijken ongeveer hetzelfde, maar er zijn enkele essentiële en belangrijke verschillen. Zo kies je bij bingo een kaartje waar je een vast bedrag voor betaalt. Bij Keno kies je juist een reeks getallen en kun je zelf beslissen hoeveel geld je hier op inzet. Verder is er bij bingo altijd een winnaar. Men gaat door met het trekken van nummers totdat een winnaar zich meldt. Bij Keno ligt dit anders. Zo kunnen er meerdere winnaars zijn, maar er kunnen ook geen winnaars zijn. Dit zijn de grootste verschillen tussen Keno en Bingo. Allebei hebben ze hun charme, en het zijn dus beiden interessante games als je van loterij spelletjes houdt.

Speel Keno en Bingo online

Hoewel Bingo natuurlijk ook nog op de spelavond in het bejaardentehuis wordt gespeeld, kun je deze spelletjes tegenwoordig ook online spelen. Je kunt online een bingo kaart kopen of 10 nummers kiezen en een aantal rondes meespelen, en dit kan allemaal vanaf je eigen bureaustoel vanuit je eigen huis. Heerlijk toch? Speel dus snel een spannend potje bingo of keno en wie weet win jij wel een flink bedrag! Kijk op portalen voor online kienen zoals onlinekienen.info pagina op een echte online bingoroom als deze:

Bingo extreme Keno

Dit keer spelen we Keno! Keno is een leuk en uitdagend spelletje met nummertjes. Allereerst koop je een aantal kaarten, de hoeveelheid ligt aan jou. Vervolgens worden er nummertjes getrokken, en hoe meer goede nummers op één kaartje, hoe beter de uitbetaling. Het fijne hier aan is dat je altijd wat wint, want al vanaf enkele goe

Lees meer...

Beetle bingo

Een leuk bingo spelletje spelen is altijd leuk, maar het is nog veel leuker wanneer je er flink geld mee kunt winnen! Dat is precies het geval bij Beetle Bingo. Dit grappig vormgegeven spelletje bestaat uit twee delen. Eerst koop je een kaartje voor een bepaald bedrag. Vervolgens kras je de drie mogelijkheden open. Dan klik je op 'shake&#

Lees meer...